Τι κάνω λάθος και είμαι μόνη/μόνος;

Τι κάνω λάθος και είμαι μόνη/μόνος;

Τι κάνω λάθος και είμαι μόνος/η;

Τι πάει στραβά με μένα και δεν έχω έναν/μία σύντροφο;

Έχουν περάσει αυτά τα ερωτήματα από το μυαλό σου;

 

Επικρατεί η σκέψη και η άποψη πως διανύεται μια εποχή δύσκολη για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Γνωρίζεις πόσοι άνθρωποι νιώθουν μόνοι; Ακόμη και όταν είναι περιτριγυρισμένοι από δεκάδες φίλους και γνωστούς νιώθουν μόνοι. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

 

Γεννιόμαστε και αναθρεφόμαστε με την πεποίθηση ότι όλα πηγάζουν από έξω, ότι μπορούμε να λάβουμε μόνο από έξω, ότι όλα συμβαίνουν έξω από εμάς. Αυτό τροφοδοτεί από μικρή ηλικία το αίσθημα της έλλειψης και της μοναξιάς αλλά και της αποκοπής από το όλον.

Κι αν γνώριζες ότι αυτή η πεποίθηση είναι πλήρως εσφαλμένη; Και ότι μπορείς να λαμβάνεις κάθε όμορφο συναίσθημα από εσένα τον ίδιο/την ίδια;

Μπορείς να μάθεις, εάν το επιλέξεις, πως η ισχυρότερη πηγή αγάπης, αξίας, φροντίδας, χαράς, πληρότητας για τον εαυτό σου είσαι ΕΣΥ!

Πώς θα ήταν τότε η ζωή και η καθημερινότητα σου; Θα άλλαζε η αλληλεπιίδραση σου με τους άλλους – τους «έξω»; Και θα συνέχιζες να αισθάνεσαι την ίδια μοναξιά;

Πώς θα ήταν η ζωή αν γνώριζες βαθιά ότι ποτέ δεν είσαι μόνος/η; Αν γνώριζες και ένιωθες ότι έχεις εσένα τον ίδιο/την ίδια; Αν γνώριζες, ένιωθες και συνειδητοποιούσες ότι είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της συμπαντικής αγκαλιάς η οποία δεν σε αφήνει ποτέ μόνο/η;

Θα άλλαζε αυτό το αίσθημα αυτοαξίας σου;

Αλλάζοντας αυτό που πιστεύεις και αισθάνεσαι για τον εαυτό σου εσωτερικά αλλάζει και η εξωτερική σου πραγματικότητα.

Ακριβώς όπως ένας καθρέφτης λειτουργεί η εξωτερική σου πραγματικότητα. Ό,τι υπάρχει σαν βίωμα, σκέψη, συναίσθημα μέσα σου, αντικατοπτρίζεται και έξω σου.

Η κβαντική φυσική υποστηρίζει ότι αυτή τη στιγμή συνυπάρχουν ταυτόχρονα όλες οι πιθανές πραγματικότητες για κάθε κατάσταση – γεγονός.

Για παράδειγμα:

  •  Υπάρχει η πραγματικότητα εκείνη που αισθάνεσαι μόνος, χωρίς αυτοαξία και αγάπη για τον εαυτό σου, χωρίς σύντροφο και γεμάτος θλίψη.
  • Ταυτόχρονα υπάρχει και η πραγματικότητα εκείνη που αισθάνεσαι μόνος, χωρίς αυτοαξία και αγάπη για τον εαυτό σου, ενώ έχεις σύντροφο και είσαι γεμάτος θλίψη.
  • Ακόμη, υπάρχει εκείνη η πραγματικότητα που αισθάνεσαι και γνωρίζεις πως δεν είσαι μόνος και γεμίζεις από αγάπη προς τον εαυτό και συντροφική αγάπη.

Το ερώτημα είναι με ποια πραγματικότητα θα επιλέξεις να συντονιστείς;

Θα συνεχίσεις να επιτρέπεις στον εαυτό σου να αισθάνεται ότι κάνει κάτι λάθος ή ότι εσύ είσαι λάθος;

Ή μήπως θα πραγματοποιήσεις ένα βήμα προς το φως – το δικό σου φως;

 

Προχωράς ή παραιτείσαι;

Παραιτείσαι ή προχωράς;

 

«» Κι αν μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου θα με αγαπήσουν και οι άλλοι – οι «έξω»; «»

Η απάντηση μπορεί να σου δοθεί μέσα από το Theta Healing® και την επαφή – πραγματική γνωριμία με τον εαυτό σου στο εδώ και στο τώρα.

Μπορούμε να σας καλέσουμε δωρεάν

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή | You are not allowed to copy content