Σχετικά με τη Μαρία

Η πορεία μέχρι τώρα

Σχετικά

Σχετικά με τη Μαρία

Ξεκινώντας με ένα εφηβικό όνειρο να αλλάξει τον κόσμο επιθυμούσε από μικρή να σπουδάσει Βιολογία για να βοηθήσει τους συνανθρώπους της που έβλεπε να υποφέρουν να απαλλαγούν από τον πόνο και την ασθένεια.

Και έτσι έγινε oλοκληρώνοντας τις σπουδές της στον κλάδο της επιστήμης της Βιοτεχνολογίας και της Γενετικής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με διακρίσεις και υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στον τομέα της Μοριακής Βιολογίας και αργότερα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα της Μοριακής Ιολογίας Φυτών. Οι ακαδημαϊκές επιτυχίες ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε! Ή μήπως έτσι νόμιζε; Καθ’ όλη αυτήν την πορεία ένιωθε κάτι να λείπει. Αρχίζοντας να αντιλαμβάνεται ότι η καθημερινότητα, οι πολλές ώρες στο εργαστήριο και η έλλειψη προσωπικής επαφής και προσφοράς άμεσης βοήθειας στους συνανθρώπους της, της στερούσαν αυτό που πραγματικά επιθυμούσε, επεδίωξε την αλλαγή. Έτσι, αναζητώντας κάτι διαφορετικό σύντομα βρέθηκε στο δρόμο της η Ομοιοπαθητική, ένα εντελώς νέο για εκείνη μονοπάτι μέσα από το οποίο απέκτησε πρόσβαση σε αυτό το κομμάτι που μέχρι τότε έλειπε – το κομμάτι της άμεσης ανθρώπινης επαφής, της συνδημιουργίας και της αλλαγής.

…έχοντας ως φιλοσοφία «ό,τι μοιράζεται πολλαπλασιάζεται» αποφάσισε να θέσει το χρόνο της και τις υπηρεσίες της ως επαγγελματίας στη διάθεση των συνανθρώπων της που επιθυμούν την αλλαγή.

Παρακολουθώντας και ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής, συμμετέχοντας σε σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεκίνησε παράλληλα την προσωπική της πρακτική. Σήμερα είναι μέλος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδας και υποστηρίζει ενεργά την Ομοιοπαθητική πρακτική και τη φυσική αντιμετώπιση ασθενειών.

Στην πορεία επιμόρφωσης, αλλαγής και αυτοβελτίωσης της άρχισαν να την ελκύουν τεχνικές διαλογισμού, πρακτικές ενσυνείδησης, οι νευροεπιστήμες, η κβαντική φυσική και το πώς όλα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την πνευματικότητα. Μέσα από το όλο και περισσότερο αυξανόμενο ενδιαφέρον της για αυτά άρχισε να αποκτά ουσιαστικότερο νόημα η ζωή της.

Η πορεία ζωής της άλλαξε την προοπτική της μέσα από την γνωριμία με την τεχνική του Theta Healing®. Παρακολουθώντας το 2015 και ολοκληρώνοντας τα σεμινάρια και τις εκπαιδεύσεις της μεθόδου Theta Healing® ως θεραπεύτρια αρχικά και στη συνέχεια ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της μεθόδου, ήταν η στιγμή στη ζωή της που απέκτησε καθαρότητα και διαύγεια στη σκέψη για τον πραγματικά επιθυμητό της σκοπό μέσω της αφύπνισης. Αναγνωρίζοντας τα προσωπικά οφέλη και έχοντας ως φιλοσοφία «ό,τι μοιράζεται πολλαπλασιάζεται» αποφάσισε να θέσει το χρόνο της και τις υπηρεσίες της ως επαγγελματίας στη διάθεση των συνανθρώπων της που επιθυμούν την αλλαγή.

      Άλλα ενδιαφέροντα

  • Λατρεύει τα ταξίδια και τα ζώα. Έχει μία σκυλίτσα, τη Ραλλού και υποστηρίζει ενέργειες και cruelty-free εταιρείες που προωθούν το σεβασμό και την αγάπη προς τα ζώα.
  • Εάν δεν ήταν θεραπεύτρια θα ήταν κτηνίατρος ή… οδηγός της Formula 1!
  • Αγαπημένο χρώμα το λευκό.

Awards & Recognition

Η αγάπη, η αφοσίωση, η δημιουργία κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης, η μεταδοτικότητα και η συνεχής αναζήτηση νέας γνώσης είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των θεραπευτικών προσεγγίσεων που ακολουθούνται.

Exceptional

 

Ισχυρά ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση, ενόραση, αμεσότητα και συνέπεια.

Customer Care

Συνεχής υποστήριξη μέσα από εμπιστοσύνη και χτίσιμο της θεραπευτικής σχέσης.

Community Help

 

Προσφορά θεραπείας και ομιλιών δωρεάν σε ομάδες που το έχουν ανάγκη.

Μπορούμε να σας καλέσουμε δωρεάν

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή | You are not allowed to copy content