Συνήθεις ερωτήσεις

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Συνήθεις ερωτήσεις

Γενικές Ερωτήσεις

Οι ερωτήσεις και απαντήσεις που ακολουθούν αφορούν σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Γιατί και πότε χρειάζεται να επισκεπτώ κάποιον θεραπευτή;

Ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο ότι χρειάζεται να επισκεφτεί έναν θεραπευτή. Κοινός παρονομαστής αποτελεί η επιθυμία για αλλαγή και η βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας. Κάποιος έχει ένα ή περισσότερα σοβαρά θέματα προς επίλυση, άλλος ίσως δεν γνωρίζει ακριβώς «τι του φταίει» αλλά νιώθει πως κάτι «δεν πάει καλά». Υπάρχουν ακόμη άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν βαθύτερα τον εαυτό τους και να λάβουν καθοδήγηση ώστε να μπορέσουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους βασικούς λόγους επίσκεψης σε έναν θεραπευτή. Οι λόγοι ουσιαστικά είναι όσοι και οι θεραπευόμενοι!

Τι ορίζεται ως θεραπεία;

Η θεραπεία είναι μια διαδικασία αλλαγής και μετουσίωσης. Μπορείς να ανακτήσεις την πρόσβαση στην έμφυτη ικανότητα του σώματος να αυτοθεραπεύεται. Οι επιστημονικές έρευνες σχετικά με την επίδραση τοξικών συναισθημάτων στο σώμα και στην πρόσκληση ασθενειών πληθαίνουν συνεχώς. Υπάρχει όλο και περισσότερο αυξανόμενο ενδιαφέρον για το πώς οι αλλαγές στη σκέψη και τον νου επιδρούν στο σώμα και τη βελτιστοποίηση της υγείας. Η εργασία με τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα ενδυναμώνει με την δυνατότητα να απαλλαχθείς από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και ανεπιθύνητες καταστάσεις. Το  Theta Healing® είναι ευθυγραμμισμένο με τις αρχές της ελεύθερης βούλησης, της συν-δημιουργίας και της παρατήρησης (κβαντική φυσική).

Πόσες συνεδρίες χρειάζεται να κάνω;

Ο αριθμός των συνεδριών που χρειάζεται κάθε άτομο είναι διαφορετικός και συνάρτηση πολλών παραγόντων. Εξαρτάται από το αίτημα του θεραπευόμενου, από τον θεραπευόμενο τον ίδιο, από το επίπεδο στο οποίο θέλει να φτάσει τη ζωή του και και από το τι θέλει να επιτύχει.

Τι συχνότητα πρέπει να έχουν οι θεραπευτικές συνεδρίες;

Αποτελέσματα ερευνών έχουν δείξει ότι η καταλληλότερη συχνότητα συνεδριών είναι μία φορά την εβδομάδα, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει κατά περίπτωση και να χρειάζονται συχνότερες ή αραιότερες, πράγμα το οποίο συναποφασίζεται από τον θεραπευτή και τον θεραπευόμενο.

Για την Ομοιοπαθητική θεραπεία δείτε παρακάτω.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;

Κάθε συνεδρία διαρκεί μία περίπου ώρα.

Μπορώ να κάνω θεραπεία εξ αποστάσεως;

Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως με την ίδια αποτελεσματικότητα, μέσω υπολογιστή ή τηλεφώνου σε περιπτώσεις που το άτομο διαμένει σε απομονωμένη περιοχή, αλλάζει τόπο διαμονής συνεχώς ή απουσιάζει για μεγάλα χρονικά διαστήματα ενώ η θεραπεία βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι καθηλωμένο στο κρεβάτι ή σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα λόγω θεμάτων υγείας ή άλλων αξεπέραστων κωλυμάτων.

Μπορώ να κάνω ταυτόχρονα περισσότερες από μία θεραπείες;

Ναι, η τεχνική του Theta Healing® μπορεί να συνδυαστεί άριστα με άλλες μεθόδους (όπως για παράδειγμα με την Ομοιoπαθητική, με τη Ρεφλεξολογία, το Βελονισμό, την Κλασική Ιατρική, τη μέθοδο Access Bars® κ.λπ) με πολύ όμορφα αποτελέσματα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την Κλασική Ιατρική.

Ποιες μέθοδοι πληρωμής γίνονται δεκτές;

Δεχόμαστε πληρωμή μετρητοίς, μέσω Paypal, με κατάθεση στην τράπεζα και με χρεωστική κάρτα.

Ποια η πολιτική πιθανής αλλαγής του ραντεβού μου;

Πιθανή αλλαγή στην ώρα ή την ημερομηνία του ραντεβού γίνεται δεκτή με ενημέρωση έως και τρεις ημέρες πριν το καθορισμένο ραντεβού. Σε διαφορετική περίπτωση το ραντεβού χρεώνεται. Εξαιρούνται περιπτώσεις στις οποίες παρεμβάλλονται αστάθμητοι παράγοντες όπως για παράδειγμα ατυχήματα, ξαφνικά θέματα υγείας κ.λπ.

Ερωτήσεις για τη θεραπεία Theta Healing®

Γιατί να επισκεπτώ έναν θεραπευτή της μεθόδου Theta Healing®;

Μπορείς να επισκεπτείς έναν θεραπευτή της μεθόδου Theta Healing® εάν επιθυμείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου εύκολα, βαθιά, άμεσα, μόνιμα και με ασφαλή για εσένα τρόπο. Μέσα από την τεχνική αυτή μπορείς να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και να βιώσεις την πραγματική φωτεινή σου φύση.

Ποιες οι προϋποθέσεις για να κάνει κάποιος θεραπεία Theta;

Η θεραπεία θήτα (Theta) είναι ανοιχτή σε άτομα κάθε φύλου, θρησκείας, καταγωγής, πεποιθήσεων, οικογενειακής κατάστασης και ηλικίας. Μοναδική προϋπόθεση είναι η θέληση για αλλαγή, η προθυμία να δει κάποιος πέρα από τα όσα μέχρι τώρα γνωρίζει και να επιτρέψει στον εαυτό του να σκεφτεί και έξω από το κουτί!

Η θεραπεία Theta Healing® ενδείκνυται και για σωματικές ασθένειες;

Η θεραπεία Theta Healing® είναι κατάλληλη και για τη διαχείριση σωματικών ασθενειών. Κι αυτό γιατί βασιζόμαστε στην πλέον αποδεδειγμένη άποψη ότι όλες οι ασθένειες έχουν μία βαθύτερη εσωτερική αιτία η οποία σωματοποιείται ως κραυγή αγωνίας για να αναλάβουμε «δράση» και να την επιλύσουμε.

Πώς αντιλαμβάνομαι τις αλλαγές μέσα από τη θεραπεία Theta Healing®;

Οι αλλαγές, σωματικές, νοητικές και συναισθηματικές, γίνονται εμφανείς και αντιληπτές με διαφορετικό τρόπο για τον καθένα τόσο από τον ίδιο όσο και από τους γύρω του. Σε σωματικό επίπεδο το άτομο μπορεί να βλέπει βελτίωση της υγείας του και θεραπεία. Εσωτερικά, το άτομο αντιλαμβάνεται αλλαγές στον χαρακτήρα του, σε επίπεδα ηρεμίας και εσωτερικής ισορροπίας, μπορεί να εντοπίσει αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των αιτημάτων του αλλά και των ανθρώπων γύρω του, να βλέπει ότι οι φοβίες και ανασφάλειες του ανήκουν πια στο παρελθόν και γενικότερα να παρατηρεί ότι πλέον ο τρόπος σκέψης του διαφοροποιείται και εξελίσσεται.

Έχω κουραστεί να σκέπτομαι θετικά. Πώς σχετίζεται αυτό με τη θεραπεία;

Με τη μέθοδο του Theta Healing® μπορούν να μετατραπούν οι περιοριστικές πεποιθήσεις σε πεποιθήσεις αυτοπεποίθησης και ενδυνάμωσης. Αντί να περιμένεις ελπίζοντας για κάτι, μπορείς να διδάξεις τον υποσυνείδητο σου νου τι αίσθηση έχει να αισθάνεσαι αυτό που επιθυμείς και στη συνέχεια να το έλκεις στην πραγματικότητα σου. Η θετική σκέψη είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορείς να διδαχθείς πότε και πώς να χρησιμοποιείς για το δικό σου όφελος. Αναγνωρίζοντας όλα τα συναισθήματα σου και με εργασία πάνω σε αυτά μπορείς να καλλιεργήσεις συναισθηματική νοημοσύνη και να πας τον εαυτό σου σε επόμενο επίπεδο.

Μπορώ και εγώ να μάθω την τεχνική αυτή και τα εργαλεία της;

Στα διδασκόμενα σεμινάρια της μεθόδου διδάσκονται οι τεχνικές και τα εργαλεία της, τα οποία κάποιος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει τόσο για τον εαυτό του, την οικογένεια του αλλά και για όποιον άλλο επιθυμεί. Τα σεμινάρια που διδάσκονται είναι εγκεκριμένα από το ίδρυμα ΤΗInK της Vianna Stibal, δημιουργού της μεθόδου και δίνεται αντίστοιχη πιστοποίηση. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ημερολόγιο για τα σεμινάρια που διοργανώνονται και μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας μας.

Ερωτήσεις για την Ομοιοπαθητική θεραπεία

Πρέπει να σταματήσω την κατανάλωση καφέ και τσιγάρου για να κάνω Ομοιοπαθητική;

Όχι, η διακοπή κατανάλωσης καφέ και καπνίσματος δεν θεωρούνται απαραίτητοι όροι στη σύγχρονη Ομοιοπαθητική θεραπευτική παρά μόνο σε περιπτώσεις που η παθολογία το επιβάλλει και αυτό έπειτα από συνεννόηση μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου.

Μπορεί η Ομοιοπαθητική θεραπεία να με βοηθήσει να σταματήσω το κάπνισμα;

Στην περίπτωση που το άτομο επιθυμεί να βοηθηθεί ώστε να σταματήσει το κάπνισμα η Ομοιοπαθητική μπορεί να το στηρίξει.

Πρέπει να σταματήσω την χημική φαρμακευτική αγωγή μου για να κάνω Ομοιοπαθητική;

Όχι. Η Ομοιοπαθητική αγωγή μπορεί να χορηγείται ταυτόχρονα με την χημική φαρμακευτική αγωγή μέχρι να κριθεί κατάλληλο από τον αντίστοιχο θεράποντα ιατρό που την χορηγεί να διαφοροποιηθεί αυτό.

Δεν εμφανίζω κάποια σωματική παθολογία. Μπορώ να κάνω Ομοιοπαθητική;

Ναι, η Ομοιοπαθητική θεραπεία εφαρμόζεται τόσο σε πρώτες βοήθειες (μώλωπες, χτυπήματα, εγκαύματα, δερματικοί ερεθισμοί κ.λπ), σε οξεία περιστατικά (γρίπη, εμπύρετες καταστάσεις, αμυγδαλίτιδα κ.λπ) αλλά και ιδιοσυγκρασιακά (χρόνια θεραπεία που περιλαμβάνει το σύνολο παρόντων και παρελθόντων συμπτωμάτων) και συμβάλλει στη σταθεροποίηση της γενικότερης υγείας του ατόμου και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού για μελλοντική πρόληψη.

Είναι η Ομοιοπαθητική κατάλληλη κατά την εγκυμοσύνη;

Ναι, η Ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει και να ανακουφίσει πολλά συμπτώματα και ευαίσθητες καταστάσεις κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης με ασφάλεια για τη μητέρα και το έμβρυο και χωρίς παρενέργειες.

Πόσο συχνά ενδείκνυται να επισκέπτομαι τον Ομοιοπαθητικό μου;

Έχει αποδειχθεί ότι το πρώτο διάστημα θεραπείας ενδείκνυται οι επισκέψεις να είναι μηνιαίες ώστε να χτιστεί κατάλληλα η θεραπευτική σχέση και να μπορεί ο Ομοιοπαθητικός θεραπευτής να παρακολουθεί σταθερά την πορεία και εξέλιξη του ασθενούς. Σε κάποιες περιπτώσεις ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του ασθενούς και τα συμπτώματα κρίνεται κατάλληλο οι συνεδρίες να είναι συχνότερες.

Ερωτήσεις για την τεχνική Access Bars®

Η θεραπεία Access Bars® ενδείκνυται για σωματικές ασθένειες;

Ναι, η θεραπεία Access Bars® είναι κατάλληλη για την βελτίωση της γενικότερης κατάστασης υγείας του ατόμου.

Είναι αλήθεια ότι η μέθοδος Access Bars® ενεργοποιεί την αντιγήρανση;

Ναι, η θεραπεία Access Bars® έχει αποδειχθεί ότι ενεργοποιεί την αντιγηραντική διαδικασία στα κύτταρα και τα άτομα που δέχονται αυτή τη θεραπεία μοιάζουν όλο και πιο νέα.

Ζωντανή απόδειξη είναι ο δημιουργός της μεθόδου που δείχνει τουλάχιστον 30 χρόνια νεότερος!

Πόσες συνεδρίες Access Bars® χρειάζονται για να δω αποτελέσματα;

Ο κάθε θεραπευόμενος είναι ξεχωριστός. Σε ορισμένες περιπτώσεις αποτελέσματα γίνονται εμφανή και αντιληπτά ακόμη και από την πρώτη συνεδρία. Έχει αποδειχθεί ότι ένας μέσος όρος συνεδριών που ενδείκνυται για τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι 7 – 10, αυτό όμως ποικίλλει.

Πώς μπορώ και εγώ να διδαχθώ τη μέθοδο Access Bars® και τα εργαλεία της;

Στο μονοήμερο σεμινάριο της μεθόδου Access Bars® διδάσκονται οι τεχνικές και τα εργαλεία της μεθόδου και δίδεται εγκεκριμένη πιστοποίηση θεραπευτή από το ίδρυμα Access Consciousness®. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ημερολόγιο για τα σεμινάρια που διοργανώνονται και μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας μας.

Μπορούμε να σας καλέσουμε δωρεάν

error: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή | You are not allowed to copy content